Sponsor Give Away

Assalamualaikum adik, akak, makcik n sume yang termenjengah and menumpang lalu di blog ni..Akak baru nak mengaktifkan diri dalam bidang blogging ni... kepada pencari2 sponsor untuk give away dalam blog tu, boleh la contact akak ye..akak ada beberapa item untuk di sponsor ..akak juga bermurah hati untuk sponsor 1x make up ye.berminat boleh contact akak ye.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 comments:

Mieza Suhaini said...

salam sis. *camne na follow awak? tade button. btw thanx sudi na sponsor tapi GA tu da berlangsung. pe kate sis jd sponsor untuk GA y akan kecik buat . dlm mase terdekat ni la. tanak amek bnyk sponsor . sorang pun da cukup sb kesian dekat peserta na kene follow like bagai. *ta leh na follow sis

mimi asri said...

wsalam kecik..thanks response..nti bl nk GA inform ye.. boleh follow dah..hehe ..good idea jugak klu GA untuk first follower kan..

Nur Aljawahir Kamashah said...

Assalamualaikum Kak , akak sudi tak sponsor GA Alja ? kalau akak sudi , akak bgtahu alja erk ? :) terimaKasih :)

http://www.cahayapermata.my/2013/04/pencarian-sponsor.html