"Birthday Giveaway Nur Alja"

Photobucket

Assalamualaikum wbt... entry yg berbeza skit dr sblm ni kan..teruja skit sebab first time nak join GA.. entry kali ni "Birthday Giveaway Nur Alja".. baru je nak kenal2 siapa Nur Alja ni.. lepas intai2 page adik alja ni, rupa2nya nye nama tu diambil dr nama seorg cikgu yang sopan santun, baik penyayang, senang cerita, lengkap pakej yang kita imagine sbg seorg cikgu....patut la melekat identiti cikgu tu kat adik ajla ni.Bila tilik betul2 muka adik alja ni nampak ayu, sopan, lembut... tapi tgk page n entry cute2 je.. hehe okla tu..sopan tp cute kan.. :)
To adik alja, Happy birthday in advance (awal sehari..hehe)wish u all d best..semoga sentiasa dberkati dan dilimpahi rahmat oleh ALLAH swt...semoga tercapai hajatmu utk menjadi seorg pendidik yang boleh membimbing anak2 bangsa kearah kebaikan dunia n akhirat ye dik..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 comments:

Aireyn Ashra ツ said...

jenjalan dari segmen yang sama ^^

http://aireynhistorylife.blogspot.com/2013/03/birthday-giveaway-nur-alja.html

Cik Fie said...

dari GA yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/birthday-giveaway-nur-alja.html

IeZwa RazK II said...

HYe!! Dah join ke belum Mini GA By Iezwa Razk. Kalau belum, jemput lah join ye sebab GA ini akan berakhir pada 10/3/2013 ni. Ada 40 hadiah untuk dimenangi tau.

http://aqueiez95.blogspot.com/2013/02/mini-giveaway-by-iezwa-razk_15.html

n eyna said...

salam singgah sini dari segmen yg sama.. http://beebeesiyelowme.blogspot.com/2013/03/birthday-giveaway-nur-alja.html

ctmz said...

BLOGWALKING DR SEGMEN YG SAMA.. FOLLOW SY KAT SINI OK :

http://the-red-heart.blogspot.com/2013/03/birthday-giveaway-nur-alja.html

butterfly said...

good luck..
dari segmen sama

http://www.nurulazieyan.my/2013/04/birthday-giveaway-nur-alja.html